Advertising

"Πρόβλεψη διείσδυσης - Αξιολόγηση αποτελεσμάτων"

“Η σωστή διαφήμιση παράγει πωλήσεις
και οδηγεί σε ενίσχυση της δυναμικής της μάρκας”

Στην Palmos Analysis παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες και συνεργαζόμαστε μαζί σας για να αποκαλύψουμε ιδέες, να προσδιορίσουμε το στόχο και να διαμορφώσουμε το σωστό μήνυμα. Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα προσαρμοσμένων λύσεων που ξεκινούν από τις αρχικές συμβουλευτικές συναντήσεις, έως τα αυτοματοποιημένα εργαλεία ελέγχου διαφημίσεων, όπως η προ-δοκιμή (ad testing), η βελτιστοποίηση και η παρακολούθηση εξέλιξης των διαφημίσεων.

Διαθέτουμε σύγχρονα εργαλεία που μειώνουν τα διαφημιστικά κόστη προσφέροντας λύσεις μέσω της on line διαφήμισης που αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα, μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης (social media advertising) και των κινητών τηλεφώνων (mobile advertising).

Κατανοούμε τη συμπεριφορά των καταναλωτών και το τοπίο των μέσων ενημέρωσης, όπως αυτό εξελίσσεται και διαμορφώνεται. Γνωρίζουμε, πώς να φτάσει το σωστό μήνυμα στα κοινά– στόχους, την κατάλληλη στιγμή. Επίσης, γνωρίζουμε πώς να σας βοηθήσουμε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα και να λάβετε περισσότερα με στοχευμένες διαφημίσεις που οδηγούν στην απόδοση της επένδυσής σας, μέσω βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων πωλήσεων

Δημοσκοπήσεις – Έρευνα αγοράς

Τα στελέχη μας, σε στενή συνεργασία με έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες διαφόρων ειδικοτήτων, παρέχουν προσαρμοσμένες υπηρεσίες έρευνας αγοράς και δημοσκοπήσεων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και κάθε έργου.

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

Συμβουλευτική

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν καθοδήγηση και συμβουλές για την έναρξη μιας μικρής επιχείρησης, δημιουργία σχεδίων μάρκετινγκ και επιχειρηματικών σχεδίων, ανάλυση υφιστάμενης κατάστασης επιχειρήσεων και ανταγωνισμού, ανάλυση SWOT και εκπόνηση μελετών βιωσιμότητας και ανάπτυξης.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Palmos Analysis, σε συνεργασία με την Wabi & Sabi Brand Architects NY, ανέλαβε το έργο “Έρευνα Κοινού και Στρατηγική Διαμόρφωσης Ταυτότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος”. Το έργο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαδικασίας μετάβασης της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στις νέες της εγκαταστάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 2016.

Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

Digital

Η Palmos Analysis διαθέτει πολυετή εμπειρία στην κατασκευή και συντήρηση Ιστοσελίδων και web εφαρμογών. Η εξειδικευμένη ομάδα των συνεργατών της μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε διαδικτυακή σας ανάγκη, όπως κατασκευή Ιστοσελίδων, σχεδιασμό και κατασκευή Web Εφαρμογών, κατασκευή Eshop (Ηλεκτρονικό Κατάστημα).

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Επικοινωνία

Ο Σχεδιασμός μιας επικοινωνιακής στρατηγικής είναι μια διαδικασία που ούτε εύκολη, ούτε αυτο­νό­ητη είναι. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τεθούν πρωτίστως τα βασικά συστατικά που πρέπει να διαθέτει ένα ολοκληρωμένο “μίγμα” πο­λιτικής επικοινωνίας & δημοσίων σχέσεων (PR), προ­σαρ­μο­σμένο πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες και χαρακτηριστικά πολιτικών προσώπων, τοπικών αρχόντων, επιχειρηματικών μονάδων, φορέων και οργανισμών, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Με το “PrimoQ” μπορείτε να δημιουργήσετε, να συμπληρώσετε και να επεξεργαστείτε ερωτηματολόγια κάθε είδους και μορφής.

Αποτελεί ένα εύχρηστο, σύγχρονο και αποτελεσματικό εργαλείο για κάθε οργανισμό που επιθυμεί την άντληση πληροφοριών και την καταγραφή των τάσεων μεταξύ, τόσο των εσωτερικών πελατών, όσο και των εξωτερικών πελατών

TV

Νοέμβριος 2017

OMNIBUS

Ενδιαφέρεστε για τη δουλειά μας;

Πανελλαδική πολιτική έρευνα: TVXS.GR ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

Η Palmos Analysis διενήργησε πανελλαδική πολιτική έρευνα για λογαριασμό του TVXS.GR. Η έρευνα διενεργήθηκε με τηλεφωνικές συνεντεύξεις το χρονικό διάστημα 23-30 Μαρτίου 2017. Η έρευνα περιλαμβάνει στοιχεία σχετικά με τις απόψεις των πολιτών για τη διαπραγμάτευση, τη σχέση Ελλάδας – Ευρώπης, τη σχέση Κράτους – Εκκλησίας, το κλείσιμο ΜΜΕ, καθώς και πρόθεση ψήφου, συσπειρώσεις και μετακινήσεις ψηφοφόρων και εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων.

Ενδιαφέρεστε για τη δουλειά μας;

Εκπαίδευση

“Εξειδικευμένες έρευνες πεδίου σε μαθητές, σπουδαστές και γονείς, Εφαρμογές διαδικτύου που μεταμορφώνουν το εκπαιδευτήριο”

Καταναλωτικά αγαθά

“Ποιοτικές και Ποσοτικές κλαδικές έρευνες – μελέτες”