Καταναλωτικά αγαθά

"Ποιοτικές και Ποσοτικές κλαδικές έρευνες - μελέτες"

Με ποια κριτήρια επιλέγουν οι Έλληνες καταναλωτές τις αγορές τους; Ποιες είναι οι πηγές πληροφόρησης που εμπιστεύονται περισσότερο; Πώς αρέσκονται να πληρώνουν; Αυτά και άλλα τόσα ερωτήματα απασχολούν την κάθε επιχείρηση (μικρή ή μεγάλη) στην προσπάθειά της να προωθήσει αποτελεσματικά τα προϊόντα/υπηρεσίες που διαθέτει στην αγορά.

Η Palmos Analysis, με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει, προσφέρει λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Έχοντας στη διάθεσή της σύγχρονα/ καινοτόμα εργαλεία, αναλαμβάνει και ολοκληρώνει, άμεσα και αποτελεσματικά, κάθε ερευνητική ανάγκη που προκύπτει, με το μέγιστο δυνατό όφελος.

Είδη ένδυσης, υπόδησης, εστίασης, τρόφιμα, ποτά, αυτοκίνητα, ηλεκτρονικά, ηλεκτρικά είδη, κινητή τηλεφωνία, κανάλια, εφημερίδες και κάθε άλλου είδους και μορφής υπηρεσίες, αποτελούν αντικείμενα καθημερινής διερεύνησης που προκύπτουν από εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών μας.

Διενεργούνται κάθε είδους έρευνες, όπως σε point of sales, door to door, business to business, mystery shopping, panels κτλ. τα ευρήματα των οποίων, με την κατάλληλη στατιστική επεξεργασία και ανάλυση, προσθέτουν αξία στο περιεχόμενο.

Δημοσκοπήσεις – Έρευνα αγοράς

Τα στελέχη μας, σε στενή συνεργασία με έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες διαφόρων ειδικοτήτων, παρέχουν προσαρμοσμένες υπηρεσίες έρευνας αγοράς και δημοσκοπήσεων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και κάθε έργου.

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

Συμβουλευτική

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν καθοδήγηση και συμβουλές για την έναρξη μιας μικρής επιχείρησης, δημιουργία σχεδίων μάρκετινγκ και επιχειρηματικών σχεδίων, ανάλυση υφιστάμενης κατάστασης επιχειρήσεων και ανταγωνισμού, ανάλυση SWOT και εκπόνηση μελετών βιωσιμότητας και ανάπτυξης.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Διοίκηση του ΕΒΕΘ, προσανατολισμένη σταθερά στην καταγραφή, την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων των επιχειρήσεων – μελών του, υιοθέτησε από το 2007 την ηλεκτρονική πλατφόρμα PrimoQ για την άμεση και έγκυρη διενέργεια ερευνών και δημοσκοπήσεων μεταξύ των μελών του.

Digital

Η Palmos Analysis διαθέτει πολυετή εμπειρία στην κατασκευή και συντήρηση Ιστοσελίδων και web εφαρμογών. Η εξειδικευμένη ομάδα των συνεργατών της μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε διαδικτυακή σας ανάγκη, όπως κατασκευή Ιστοσελίδων, σχεδιασμό και κατασκευή Web Εφαρμογών, κατασκευή Eshop (Ηλεκτρονικό Κατάστημα).

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Επικοινωνία

Ο Σχεδιασμός μιας επικοινωνιακής στρατηγικής είναι μια διαδικασία που ούτε εύκολη, ούτε αυτο­νό­ητη είναι. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τεθούν πρωτίστως τα βασικά συστατικά που πρέπει να διαθέτει ένα ολοκληρωμένο “μίγμα” πο­λιτικής επικοινωνίας & δημοσίων σχέσεων (PR), προ­σαρ­μο­σμένο πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες και χαρακτηριστικά πολιτικών προσώπων, τοπικών αρχόντων, επιχειρηματικών μονάδων, φορέων και οργανισμών, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ο “ΠΑΙΔΙΚΟS” αποτελεί μια Web εφαρμογή η οποία δίνει τη δυνατότητα στους διευθυντές του κάθε παιδικού σταθμού του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη να διαχειριστούν μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών του κάθε σταθμού.

Ενδιαφέρεστε για τη δουλειά μας;

Πανελλαδική πολιτική έρευνα: TVXS.GR ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

Η Palmos Analysis διενήργησε πανελλαδική πολιτική έρευνα για λογαριασμό του TVXS.GR. Η έρευνα διενεργήθηκε με τηλεφωνικές συνεντεύξεις το χρονικό διάστημα 23-30 Μαρτίου 2017. Η έρευνα περιλαμβάνει στοιχεία σχετικά με τις απόψεις των πολιτών για τη διαπραγμάτευση, τη σχέση Ελλάδας – Ευρώπης, τη σχέση Κράτους – Εκκλησίας, το κλείσιμο ΜΜΕ, καθώς και πρόθεση ψήφου, συσπειρώσεις και μετακινήσεις ψηφοφόρων και εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων.

Ενδιαφέρεστε για τη δουλειά μας;

Advertising

“Πρόβλεψη διείσδυσης – Αξιολόγηση αποτελεσμάτων”

Media

“Προσθέτουμε υπεραξία στο περιεχόμενο. Ενισχύουμε τη διείσδυση των ΜΜΕ στα κοινά – στόχους”