Medical services

"Διερεύνηση των τάσεων της αγοράς, εξειδικευμένες υπηρεσίες ερευνών στο καταναλωτικό κοινό και τους επαγγελματίες υγείας"

Βασική μας φιλοσοφία: η ποιότητα. Κάθε έργο και συνεργασία, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητά της, αντιμετωπίζεται με την ίδια φροντίδα και υπευθυνότητα, ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Συγκριτικό μας πλεονέκτημα: η διαχρονική ενασχόλησή μας με τον κλάδο του φαρμάκου και της υγείας γενικότερα. Πραγματοποιούμε, για λογαριασμό μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών και λοιπών δημόσιων φορέων και οργανισμών (Υπουργείων κτλ.) ad – hoc κυλιόμενες έρευνες (ποσοτικές, ποιοτικές, διαδικτυακές), συνδρομητικού ή μη χαρακτήρα, με πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα, χρήσιμα για σχεδιασμό κάθε στρατηγικής και λήψη κρίσιμων επιχειρηματικών αποφάσεων.

Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε και η συσσωρευμένη εμπειρία, μας δίνουν το δικαίωμα να υποστηρίζουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε, απόλυτα, σε κάθε λογής ερευνητική διαδικασία που έχει σχέση με τη φαρμακευτική αγορά και το χώρο υγείας γενικότερα.

Δημοσκοπήσεις – Έρευνα αγοράς

Τα στελέχη μας, σε στενή συνεργασία με έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες διαφόρων ειδικοτήτων, παρέχουν προσαρμοσμένες υπηρεσίες έρευνας αγοράς και δημοσκοπήσεων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και κάθε έργου.

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

Συμβουλευτική

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν καθοδήγηση και συμβουλές για την έναρξη μιας μικρής επιχείρησης, δημιουργία σχεδίων μάρκετινγκ και επιχειρηματικών σχεδίων, ανάλυση υφιστάμενης κατάστασης επιχειρήσεων και ανταγωνισμού, ανάλυση SWOT και εκπόνηση μελετών βιωσιμότητας και ανάπτυξης.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σκοπός της συνδρομητικής έρευνας “OTCs in Greece” είναι, μεταξύ άλλων, η διερεύνηση της καταναλωτικής συμπεριφοράς σε ότι αφορά τα OTCs σκευάσματα, η καταγραφή των δυνατών και αδύνατων σημείων των βασικών ανταγωνιστικών OTCs σκευασμάτων κάθε κατηγορίας, με πλήρη ανάλυση για κάθε δημογραφική ομάδα του πληθυσμού (φύλο, ηλικία, γεωγραφική περιφέρεια, αστικότητα, μορφωτικό επίπεδο, επαγγελματική ομάδα, εισόδημα).

Digital

Η Palmos Analysis διαθέτει πολυετή εμπειρία στην κατασκευή και συντήρηση Ιστοσελίδων και web εφαρμογών. Η εξειδικευμένη ομάδα των συνεργατών της μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε διαδικτυακή σας ανάγκη, όπως κατασκευή Ιστοσελίδων, σχεδιασμό και κατασκευή Web Εφαρμογών, κατασκευή Eshop (Ηλεκτρονικό Κατάστημα).

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Επικοινωνία

Ο Σχεδιασμός μιας επικοινωνιακής στρατηγικής είναι μια διαδικασία που ούτε εύκολη, ούτε αυτο­νό­ητη είναι. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τεθούν πρωτίστως τα βασικά συστατικά που πρέπει να διαθέτει ένα ολοκληρωμένο “μίγμα” πο­λιτικής επικοινωνίας & δημοσίων σχέσεων (PR), προ­σαρ­μο­σμένο πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες και χαρακτηριστικά πολιτικών προσώπων, τοπικών αρχόντων, επιχειρηματικών μονάδων, φορέων και οργανισμών, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ο “ΠΑΙΔΙΚΟS” αποτελεί μια Web εφαρμογή η οποία δίνει τη δυνατότητα στους διευθυντές του κάθε παιδικού σταθμού του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη να διαχειριστούν μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών του κάθε σταθμού.

TV

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015

OTCs & Cosmetics Conference

Ενδιαφέρεστε για τη δουλειά μας;

Οι πελάτες μας


Πανελλαδική πολιτική έρευνα: TVXS.GR ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

Η Palmos Analysis διενήργησε πανελλαδική πολιτική έρευνα για λογαριασμό του TVXS.GR. Η έρευνα διενεργήθηκε με τηλεφωνικές συνεντεύξεις το χρονικό διάστημα 23-30 Μαρτίου 2017. Η έρευνα περιλαμβάνει στοιχεία σχετικά με τις απόψεις των πολιτών για τη διαπραγμάτευση, τη σχέση Ελλάδας – Ευρώπης, τη σχέση Κράτους – Εκκλησίας, το κλείσιμο ΜΜΕ, καθώς και πρόθεση ψήφου, συσπειρώσεις και μετακινήσεις ψηφοφόρων και εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων.

Ενδιαφέρεστε για τη δουλειά μας;

Φορείς– Οργανισμοί (Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα)

“Καθοδήγηση με σύγχρονα εργαλεία – Υλοποίηση σύνθετων έργων και υπηρεσιών”

Εκπαίδευση

“Εξειδικευμένες έρευνες πεδίου σε μαθητές, σπουδαστές και γονείς. Εφαρμογές διαδικτύου που μεταμορφώνουν το Εκπαιδευτήριο”