Αθήνα: 2111 069 362 Θεσσαλονίκη: 2310 555 545
Follow us:

Pfizer Hellas

Ιδιωτικές Επιχειρήσεις

Η Pfizer Hellas εμπιστεύεται σταθερά το PrimoQ προκειμένου να διεξάγει έρευνες σε επαγγελματίες υγείας. Οι έρευνες διεξάγονται πολλές φορές κάθε χρόνο και με διάφορες μεθόδους δειγματοληψίας και η εις βάθος ανάλυση που πραγματοποιεί το PrimoQ αποκαλύπτει τάσεις που δεν είναι εύκολα ορατές. Επιπρόσθετα, το PrimoQ χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση σεμιναρίων που διαξάγει η Pfizer Hellas. Οι συμμετέχοντες προμηθεύονται με στοιχεία σύνδεσης και μπορούν έτσι να καταθέτουν τη γνώμη τους, για τη βελτίωση της διοργάνωσης

Read details

Δήμος Καλαμαριάς

Τοπική αυτοδιοίκηση

Ο Δήμος Καλαμαριάς, ο ένατος μεγαλύτερος Δήμος της χώρας σε εκτιμώμενο πληθυσμό με πάνω από 120.000 κατοίκους (87.000 σύμφωνα με την απογραφή της ΕΣΥΕ του 2001), περί τα 400 άτομα σε μόνιμη βάση στις διάφορες υπηρεσίες του, ενώ πάνω από 200 άτομα απασχολούνται στις υπηρεσίες του Δήμου και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Read details

Ε.Β.Ε.Θ. _Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Δημόσιοι Φορείς

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα Επιμελητήρια της χώρας και έχει σήμερα 20 χιλιάδες ενεργά μέλη, που με τη δυναμική τους επιχειρηματική παρουσία έχουν εξασφαλίσει για τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της το 50% των ελληνικών εξαγωγών. Η ιστορία του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πορεία του τόπου: την ίδρυση Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, τον εκσυγχρονισμό Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης και της Ελευθέρας Ζώνης, την ίδρυση του Χρηματιστηρίου Εμπορευμάτων Θεσσαλονίκης, τη λειτουργία μέσης Εμπορικής Σχολής, την ίδρυση της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (σήμερα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας).

Read details

Ανατολικό Φροντιστήριο

Ιδιωτικές Επιχειρήσεις

Το Ανατολικό Φροντιστήριο, επιμένοντας στη χρήση πρωτοποριακών υπηρεσιών, χρησιμοποιεί το PrimoQ στο τέλος της κάθε σχολικής χρονιάς «τρέχοντας» μία έρευνα πεδίου σε μαθητές και γονείς προκειμένου να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη χρονιά που πέρασε. Ο κύριος κορμός των ερωτήσεων παραμένει αμετάβλητος χρόνο με το χρόνο προκειμένου να προκύψουν χρονοσειρές, ενώ νέες ερωτήσεις προστίθενται και άλλες αφαιρούνται κατά βούληση.

Read details